J&M Brands, Haarlem, geplaatst op 27 juli 2020

Marketing/Communicatie Stagiair(e)

Logo J&M Brands

Ben jij een gemotiveerde, enthousiaste, zelfstandige en stressbestendige student(e) op MBO/ HBO of Universitair niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn J&M Brands, een Licensing Agency in Brands, Entertainment en Characters.

Als agentschap vertegenwoordigen wij de licentierechten van vele populaire en wereldwijd bekende merken zoals Hello Kitty, Care Bears, Sesamstraat, Emoji, Miraculous, Peter Rabbit, Love is, Hard Rock en nog veel meer! Voor alle merken in onze portfolio ontwikkelen wij Licensing & Marketing programma’s voor de Benelux markt. Dit alles doen wij vanuit ons kantoor in het centrum van Haarlem.

Als Marketing/Communicatie Stagiair(e) ondersteun je onze sales en marketingactiviteiten. Hierbij zal je je vooral bezig gaan houden met het bedenken van content voor onze verschillende social media kanalen en het schrijven en plaatsen van de social media posts, maar ook met het schrijven en versturen van persberichten en nieuwsbrieven en het bedenken en maken van presentaties voor onze merken.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze super leuke stage in het hart van Haarlem (2 minuten lopen vanaf het station)? Neem dan contact op met Sophie Hoyng marketing@jmbrands.nl of mobiel 06-83044384!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.