banner anp

Elevate Health, Utrecht, geplaatst op 12 juli 2021

Internship (Content)marketing

Logo Elevate Health

Ben jij creatief, houd je van afwisseling en vind je het leuk om inspirerende content te creëren waarmee je de doelgroep informeert, inspireert of activeert? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Over Elevate Health

Elevate Health biedt evidence-based leeroplossingen gericht op Health & Life Science en ontwerpt en ontwikkelt online cursussen voor medische professionals. In samenwerking met onze partners is het onze missie om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid wereldwijd. Als een social enterprise streeft Elevate ernaar haar maatschappelijke impact zowel wereldwijd als lokaal te vergroten. Meer dan 12.000 professionals uit meer dan 70 landen hebben al geprofiteerd van onze partnerships, leeroplossingen en het aanbod in onze Academy. We werken nauw samen met een breed scala aan partners in de gezondheidszorg en life science-industrie en we zijn partner in internationale en EU-gefinancierde projecten en netwerkorganisaties. Ons kantoor is gevestigd op steenworp afstand van het Utrecht Science Park, Nederland.

Dit ga je doen als Stagiair (Content)marketing

Als Stagiair (Content)marketing bij Elevate Health help je de allround marketeer bij dagelijkse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het coördineren en produceren van nieuwsberichten en whitepapers, het schrijven en opmaken van nieuwsbrieven, het creëren en ontwerpen van social media posts en het assisteren bij de creatie van content voor websites. Hierbij is het belangrijk dat je de Nederlandse en de Engelse taal goed beheerst en natuurlijk ook al wat afweet van SEO. Daarnaast werk je in nauwe samenwerking met de Business Development Managers en ondersteun je hen met allerlei taken vanuit jouw marketing expertise.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder en reageer direct op deze vacature van Stagiair (Content)marketing!

Je houdt je bezig met het
• up-to-date houden en het bewaken van de contentplanning;
• ondersteunen bij de ontwikkeling van content (social posts, video’s, etc.);
• het opstellen van nieuwsbrieven;
• andere algemene werkzaamheden rondom content.

Over jou
Deze vacature is echt iets voor jou, want jij zit in het derde jaar van een hbo-opleiding in de richting van marketing of communicatie en bent bij voorkeur 4 dagen per week beschikbaar voor minimaal 4 maanden en je
• hebt affiniteit met digitale media en je bent handig met Photoshop en Canva (of vergelijkbaar), beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en hebt een vlotte pen;
• denkt visueel en weet passende afbeeldingen bij de door jou geschreven content te vinden;
• weet hoe je tools zoals Trello gebruikt, bent goed in plannen en coördineren en je bent accuraat;
• kan goed zelfstandig werken en bent proactief.

Wij bieden
Elevate Health heeft een informele en laagdrempelige cultuur. Collega’s staan altijd voor elkaar klaar. Onze projecten zijn zeer divers en hebben een maatschappelijk relevant karakter. De kwaliteit van de inhoud is hoog, net als de motivatie van inhoudexperts. Doordat we een jong bedrijf zijn, zijn we volop in ontwikkeling. Medewerkers en stagiaires krijgen ruim de kans om hier actief aan bij te dragen. Daarnaast krijg je ook de kans actief aan je eigen ontwikkeling te werken.
Elevate Health biedt een goede en marktconforme stagevergoeding.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Floyd van den Berg (Marketing & Communication Executive) via mail: info@elevatehealth.eu. Meer informatie over Elevate vind je op onze website www.elevatehealth.eu.

Praktisch
Stuur je sollicitatie in de vorm van een motivatiebrief en je CV uiterlijk 16 juli 2021 naar vacancies@elevatehealth.eu, onder vermelding van ‘Vacature Stage (Content)marketing’. Je ontvangt uiterlijk 26 juli een reactie en mogelijk een uitnodiging voor een nadere kennismaking.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.