in60seconds, Amsterdam, geplaatst op 13 september 2021

Illustrator stage

Logo in60seconds

Ben jij derdejaars of vierdejaars student en op zoek naar een stage als illustrator? Wil je dat doen bij een leuk bedrijf waar je veel kunt leren en aan gave projecten kunt werken? Of wil je binnenkort afstuderen? Dat komt goed uit! Want bij in60seconds hebben we het hele jaar door meerdere stageplekken beschikbaar waaronder een hele leerzame stage illustratie voor twee studenten.

Wie zoeken we voor onze illustrator stage?
Jouw motivatie & opleiding
We zoeken een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en capabel persoon voor onze illustrator stage. Je motivatie en portfolio laten zien dat je interesse hebt in het vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhillustratoroud als vorm. Je wilt graag veel leren en wilt daar ook moeite voor doen.

We hebben de afgelopen jaren stagiairs gehad van Hogeschool Zuyd, de Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool, Saxion Hogescholen, Hogeschool Utrecht, de Willem De Kooning academie, Hogeschool Rotterdam en de HAN. De illustratie stage die we aanbieden sluit aan op verschillende opleidingen. Zo krijgen we veel studenten die voor hun opleiding CMD stage lopen. Hieronder een overzichtje van opleidingen waarvan studenten zich vaak bij ons melden voor een stage als illustrator.

- CMD (Communication Multimedia Design)
- Kunstacademie illustratie of Graphic design
- Film- en televisiewetenschappen
- Andere opleidingen, indien goede motivatie

Wat bieden we tijdens onze illustratie stage?
Werken voor mooie klanten & een persoonlijke opdracht

We hebben ons stagetraject zo ingericht dat je in korte tijd veel verschillende werkzaamheden krijgt en daarmee alle facetten van het maken van illustraties de revue ziet passeren. De helft van je illustratie stage werk je mee aan opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Van conceptontwikkeling, storyboarding, copywriting tot vormgeving, illustratie en sounddesign. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.

De andere helft van je tijd als stagiair illustrator, werk je zelfstandig aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht. Je ontvangt overigens een marktconforme stagevergoeding.

Heb je interesse?
Heb je interesse om bij ons stage te lopen als illustrator? Solliciteer dan nu via de knop hieronder.


Solliciteer nu

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.