Yoghurt Barn, Den Bosch, geplaatst op 13 oktober 2021

HBO Communicatie Stage

Logo Yoghurt Barn

Hé you,

Wat leuk dat je interesse hebt in een stageplaats bij Yoghurt Barn! In deze stageomschrijving leggen we je even uit wat stage lopen bij Yoghurt Barn inhoudt en wat je van jouw stage kunt verwachten.

Inhoud van de stage

Je vervult als stagiair de functie van medewerker Marketing en Communicatie. Jouw taken zijn heel verschillend; geen dag is bij ons hetzelfde! Je werkt samen met (en onder begeleiding van) een Communicatie Specialist en brengt jouw creatieve ideeën in tijdens brainstormsessies. Je vertegenwoordigt Yoghurt Barn zowel intern als extern en houd je naast communicatie ook bezig met marketing, grafische vormgeving, strategie en het bijhouden en optimaliseren van social media. Yoghurt Barn heeft geen hoofdkantoor, maar er wordt voornamelijk vanuit de Barn in Den Bosch gewerkt. Daarnaast ga je ook onder werktijd andere Barns bezoeken.


Wat bieden we jou?
Yoghurt Barn is een dynamische en groeiende organisatie waar van alles te doen is. Werken bij Yoghurt Barn is gevarieerd en elke dag is anders. Hierdoor vliegt de tijd en verveel je je nooit. Dit zorgt er ook voor dat jij je bezig gaat houden met enorm gevarieerde projecten en daardoor kunt ontdekken wat je leuk vindt en wat je kwaliteiten zijn. Door de grote mate van zelfstandigheid heb je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dat we dynamisch zijn betekent ook flexibele werkomgevingen en werktijden. Het is wel belangrijk dat je hier goed tegen kunt en er een uitdaging in ziet. Uiteraard gaat jouw stagebegeleider vanuit Yoghurt Barn met je aan de slag om persoonlijke doelen te stellen én behalen. Ook niet onbelangrijk: lekkere yoghurtjes tijdens de lunch zullen niet ontbreken.

Wie ben jij?

Wat heel belangrijk is voor ons? Dat je lekker jezelf bent en wij de échte jij leren kennen. Daarnaast kun je zelfstandig en gestructureerd werken, draag je proactief ideeën aan en vind je het leuk om in een gezellig team te werken! We zijn op zoek naar een creatieveling met een kritische blik die ons komt versterken bij de uitdagingen waar wij op dat moment tegenaan lopen. Het is daarbij fijn als je ervaring hebt in de horeca en affiniteit hebt met onze producten. Als klap op de vuurpijl is kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator een pre.

Stageonderzoek
Uiteraard bieden we jou de tijd om aan je stageonderzoek te werken (richtlijn: 20% per werkweek). Het onderwerp van je stageonderzoek zullen we in overleg met jou bepalen.

Vergoeding
Je versterkt als stagiair voor vijf maanden ons team in een full time dienstverband (38 uur). Hiervoor krijg je een passende vergoeding en daarnaast zullen eventuele werkelijk gemaakte reiskosten die buiten de dekking van de OV-jaarkaart vallen vergoed worden. Ook zullen we samen met jou bepalen hoe we je schoolopdracht(en) gaan invullen en hier mag je elke week een dag aan besteden.

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze beschrijving? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar werken@yoghurtbarn.nl.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.