Planet Happy, Doorn, geplaatst op 24 september 2020

E-Commerce stagiair(e)

Logo Planet Happy

Planet Happy is een speelgoedwinkel in het hogere segment, waarbij ook onze service aansluit. De focus ligt op duurzaam speelgoed. In 2012 is Planet Happy opgericht en binnen 8 jaar een speler van formaat geworden. Planet Happy is dé speelgoedwinkel van Nederland, met vele online webshops en 3 fysieke winkels in Driebergen, Arnhem en Nijmegen.

Wat kan je verwachten?
Als E-Commerce talent leer je supersnel wat het is om als retailbedrijf een webshop te beheren met alles wat daarbij komt kijken. We gaan je helpen om alle aspecten van de digitale saleswereld goed te leren kennen van de voorbereiding tot de uitvoering. Samen met de E-commerce manager ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en functioneren van onze E-commerce omgeving, waaronder ook diverse bekende Marketplaces.

Waar zijn we naar op zoek?
Wie ben je? Gemotiveerd en enthousiast! Je werkt nauwkeurig en vindt het prettig om in een team samen te werken. Daarnaast ben je creatief en denk je in oplossingen. Je beschikt over de basisvaardigheden in Microsoft office, met name in Excel.

Wat bieden wij?
Een zeer veelzijdige en uitdagende stage met goede begeleiding. Een stage waarin je wordt gewaardeerd in een omgeving waarin je bijdrage ertoe doet. Daarnaast ontvang je een stage vergoeding.

Contractduur 6 maanden

Solliciteer via pa@planethappy.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.