data als kans

NWST, Nijmegen, geplaatst op 8 november 2022

Dé groenste uitgeverij van Nederland zoekt een stagiaire

Logo NWST

NWST zoekt journalistiek, commercieel of communicatief talent

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief op het gebied van communicatie, marketing, journalistiek of commercie? Zoek niet verder, wij hebben namelijk een plek beschikbaar die precies aan deze kenmerken voldoet!

NWST NeWSTories is een kleine uitgeverij in Nijmegen die zich richt op professionals in de groene sector. In een statig herenhuis in hartje centrum zorgt een klein team ervoor dat er met regelmaat verschillende vakbladen van de pers rollen: Stad+Groen, Boomzorg, De Hovenier, Fieldmanager, Greenkeeper en Boom in Business. Hiernaast hebben we natuurlijk ook onze websites, social media en nieuwsbrieven. Naast het uitgeven hiervan organiseren wij bruisende congressen en symposia.

Functieomschrijving
Als stagiair kun je bij ons op verschillende vlakken worden ingezet. Wil jij je journalistieke kant bij ons verder ontdekken door het schrijven van mooie verhalen? Of loop jij warm voor content creatie en het slim inzetten van social media? Wij hebben verschillende plekken voor staigiares en zoeken vooral iemand met een groen hart waarmee wij de klik voelen. Creativiteit en eigen initiatief worden bij ons
zeer gewaardeerd.

Stagemoment
Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. De looptijd van de stage is vanaf februari 2023 . Eerdere aanvang / andere looptijd van de stage is altijd mogelijk in overleg.

Wat mag je verwachten?
Werken in een klein team betekent korte lijnen, een ad-hoc werkcultuur en vooral veel vrijheid om zelf dingen op te pakken en jouw talenten optimaal te ontplooien. Wij belonen je inzet met een stagevergoeding. Je ontvangt van ons je eigen laptop en zakelijke telefoon om zelfstandig te kunnen werken in onze systemen. Bekijk onderstaande video voor een eerste indruk van NWST:

Profiel
De persoon die wij zoeken is allereerst nieuwsgierig en proactief. Daarnaast houden we van de volgende dingen:
•  Een passende studie; richting communicatie, media, commercieel of contentcreatie;
•  Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift;
•  Communicatief sterk;
•  Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
•  Je neemt initiatief en komt met verbetervoorstellen of oplossingen.

Geïnteresseerd?
Verras ons met jouw sollicitatiebrief en cv. Stuur deze per mail naar lieke@nwst.nl onder vermelding van ‘Stagiair redacteur’. Heb je nog vragen? Stel ze door een mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres, of door te bellen met Willemijn via 06-26994921.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.