September Onderwijs, Utrecht, geplaatst op 20 mei 2020

Creatieve Content Creator stagiair(e)

Logo September Onderwijs

Een goede marketingactie, positieve reacties op Facebook en een leuke blog. Krijg je een glimlach als je dit leest? Dan zien we je graag als onze creatieve content creator stagiair(e)!

Als creative content stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van September en houd je ervan om nieuwe dingen te bedenken. Je doet alles om de onderwijswereld nog meer op de hoogte te brengen van onze cursussen, coaching en incompany trainingen.
Je hebt ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van zowel online als offline marketing. Jouw werkdag is geslaagd wanneer je een creatief idee hebt bedacht voor content op social media, zoals een leuk verhaal/video van een deelnemer, en deze vervolgens zelfstandig hebt uitgewerkt van begin tot eind.

Andersom kunnen wij niet wachten om jou te begeleiden tijdens je stage, je kennis te laten maken met het vakgebied en in te maken met een potje pingpong. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en je motivatie om je bij ons aan te sluiten. Wanneer je bij ons start, word je opgenomen in een hecht team van young professionals die iedere dag samen gaan voor groeigeluk.

Meer weten over deze functie?
Lees dan meer over deze stagevacature Content Creator.

Solliciteren?
Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie? Stuur een bericht naar annikameerman@septemberonderwijs.nl en dan nemen wij contact met je op.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.