onderzoek covid en journalistiek

DBOM, Haarlem, geplaatst op 13 januari 2021

Content Marketing Stagiair(e)

Logo DBOM

Opleidingsniveau HBO, WO
Carriëreniveau student

Omschrijving
Ontwikkel nieuwe skills en leer alles over online marketing met een stage bij DBOM! Hét online marketing bureau in Haarlem waar jij de ruimte en de vrijheid krijgt jezelf te ontwikkelen tot een echte online marketeer.

Takenpakket online marketing stagiair

Als online marketing stagiair bij DBOM ondersteun jij het team met het opzetten en optimaliseren van verschillende campagnes, bijvoorbeeld via social media of met AdWords. Verder is SEO een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden, waarmee je klanten adviseert hoe zij het beste hun website kunnen inrichten. Met een sterke SEO-analyse en een Content Marketing/Linkbuilding-traject zorg jij ervoor dat klanten beter vindbaar worden binnen zoekmachines. Ook leren we je alles over de verschillende marketingkanalen, zoals Affiliate, Display en RTB. Alle facetten van het online marketingvak komen aan bod, om jou klaar te stomen voor het echte werk.

Geïnteresseerd?
Denk je dat je aan dit profiel voldoet of andere talenten hebt om een waardevolle aanvulling op ons bedrijf te kunnen zijn? Stuur je CV naar vacature@dbom.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.