anner smart octo

Crowdmedia, Zwolle, geplaatst op 8 juni 2021

Communicatieheld. #stage #hbo

Logo Crowdmedia

Wil jij stage lopen op een plek waar jij gewoon jezelf kunt zijn, veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, en waar je met een glimlach binnenkomt en weggaat? Dan denken wij dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Wat ga je doen?
Wij werken voor grote merken in het land en daar zijn wij succesvol in. Als stagiair leren wij jou de kneepjes van het (online)vak en word je nauw betrokken bij alle lopende projecten en campagnes. Een leerzame periode binnen een groeiend bedrijf en waarbij je ervaring opdoet bij veel verschillende merken. Daarnaast krijg je uiteraard alle tijd om te werken aan jouw opdracht. Wij betrekken je bij onze werkzaamheden, maar verwachten ook dat je zelfstandig werkt.

Wat verwachten we van jou?
Om deze functie goed in te vullen binnen Crowdmedia vragen wij het volgende:

- HBO werk- en denkniveau (voorkeur journalistiek, communicatie of commerciële economie)
- Feeling met social en online
- Een positieve instelling
- Veel zelfstandigheid
- Meewerken aan de marketing van Crowdmedia (social media, e-mail nieuwsbrief en blogs schrijven)
- Lief zijn voor je collega’s en onze huisdieren
- Je gaat aan de slag in de lovely Crowd

Wat bieden wij?
Op zoek naar zo’n stage? Wij staan altijd open voor jouw sollicitatie! Daarnaast krijg je uiteraard van ons een stagevergoeding, namelijk €300,- per maand. Niet gek toch? Natuurlijk hebben wij een werkplek met Mac voor je.

Crowdmedia hanteert flexibele werktijden, jouw output is belangrijker dan jouw aanwezigheid in uren. Wij hebben geen vaste vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben. Hetzelfde geldt voor jou.

Past onze cultuur bij jou?
Vaste werktijden? Daar geloven we niet in. We vinden jouw output belangrijker dan je aanwezigheid in uren. Hetzelfde geldt voor vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben.

We communiceren open en eerlijk naar elkaar en onze klanten. Wij houden van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen wij altijd met het oog op resultaat. Wij werken voor o.a. Salland Zorgverzekeringen, Centraal Beheer, Bouwbakkie, Syntus/Keolis, SUEZ, a.s.r., Landstede Groep en nog een paar parels. Klinkt niet gek, toch?

Zie je ons wel zitten?
Tof, we kijken uit naar je sollicitatie! Je motivatie en cv kun je sturen naar info@crowdmedia.nl. Je raadt het waarschijnlijk al, creativiteit in jouw sollicitatie stellen we op prijs. Verras je ons? En, als je meer wilt weten over deze vacature, kun je bellen met Yasser bellen of WhatsAppen via 06-42 110 518.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.