word actief nvj klein

Vicrea, Amersfoort, geplaatst op 7 september 2022

Communicatie & Marketing stagiair

Logo Vicrea

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste derdejaars HBO student marketing & communicatie of een gerelateerde opleiding en je bent op zoek naar een leuke stage om werkervaring op te doen. Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht en neemt initiatief. Uiteraard ben je leergierig en durf je taken op je te nemen die wellicht nieuw voor je zijn. Je denkt graag mee over de aanpak maar je steekt ook de handen uit de mouwen. Je kunt gestructureerd werken en je kunt foutloos teksten schrijven.

Wat ga je doen Communicatie & Marketing stagiair?
Als stagiair Marketing en Communicatie ben je van alle markten thuis. Je komt te werken op onze marketing & communicatieafdeling. Samen met onze allround marketeer ga je aan diverse projecten werken. Je komt in aanraking met verschillende disciplines van het vak: van PR en Content management, externe communicatie, (online) marketingcommunicatie tot arbeidsmarktcommunicatie. Daarbij kijken we graag naar jouw kwaliteiten, leerdoelen en wensen.

Zo werk je de ene dag aan een nieuwsbrief, creëer je een flow in ons marketing automation systeem, plaats je een artikel op onze website en social mediakanalen en denk je mee hoe we nog beter onze doelgroep kunnen bedienen. Onder begeleiding schrijf je productfolders of lever je een bijdrage aan de contentkalender. Van planvorming tot uitvoering, een uitdagend en veelzijdige stage waar je veel kan leren!

Dit bieden wij jou (stage)
-Stage lopen in een dynamisch en groeiend bedrijf met als standplaats Amersfoort;
-Je wordt begeleid door een ervaren professional;
-Wij bieden een meewerkstage aan, geen onderzoekstage;
-Je doet ervaring op met communicatie/marketing-inhoudelijk werk;
-Je leert hoe je communicatiemiddelen kunt inzetten om marketingdoelstellingen te behalen;
-Werken in een informele, open en ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief;
-Stagevergoeding van € 400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
-Een laptop en mobiele telefoon in bruikleen gedurende je stageperiode;
-Een kans om jouw afstudeerstage ook bij ons te gaan lopen.

Ik ben 27 en voor mij is dit de manier waarop Vicrea haar ICT-producten beheert. Binnen Vicrea heb je te maken met een zelfde soort mensen, waarin geen haantjesgedrag voorkomt. Dat is iets waar ik heel vrolijk van word, want daardoor voel ik me gewaardeerd.
– – Adrian Gijsbertsen, Beheerder Cloud en Hosting | Vicrea

Over Vicrea
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo’n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

Solliciteren
Dat kan hier!

Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze HR Adviseur, Alda Jansen op 06 22 850 586 of via hr@vicrea.nl.

 

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.