HotShot Cinematography, Amsterdam, geplaatst op 1 september 2021

Camera/edit/licht stage

Logo HotShot Cinematography

Omschrijving
Ik zoek een leergierig iemand met enthousiasme en passie voor veel verschillende disciplines zoals camera, edit, licht en regie. Daarnaast ben je flexibel en snap je dat een camera net als een stuk gereedschap bij de klus moet passen. Je gaat dus met veel verschillende camerasets werken in grote en kleine teams.

Periode
Vanaf oktober minimaal 3 maanden

Functie eisen / profiel
De stage bestaat uit 2 onderdelen:

Je gaat veel over licht en camera’s leren en assisteren op shoots voor diverse, leuke klanten. Je gaat multicam shoots editten en supersnappy promovideo’s maken. Editten doe je in Adobe Premiere en/of Davinci Resolve en je bent op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op camera en licht gebied.

Daarnaast ben ik een online cursus voor film en videomakers aan het ontwikkelen. Hiervoor zul je veel gaan filmen en monteren; Denk aan tutorial video’s, maar ook aan interviews en behind the scenes opnames op toffe shoots. We gaan hierbij ook werken aan jouw leerdoelen. Waar wil jij je graag verder in ontwikkelen? Dit nemen we mee in de cursus, vind je het dus ook leuk om voor de camera te werken? Top!

Wat bieden wij?
Je gaat veel leren vooral op het gebied van licht en montage en daarnaast ga ik met je aan de slag om ervoor te zorgen dat jij je ontwikkelt in de gebieden die je belangrijk vindt. Ik vraag wel inzet en vooral liefde voor je vak. Zoek je enkel een stage om je uren te behalen, reageer dan niet. Wil je snel groeien houdt je van uitdagingen, reageer dan zeker!

Reageren
Je kunt je reactie sturen naar diederik@hotshotcinematography.com

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.