Tegel Beeld en Geluid

DayTime Television B.V., Rotterdam, geplaatst op 4 september 2020

Allround redactie stagiair(e)

Logo DayTime Television B.V.

Ben jij op zoek naar een creatieve stage? Kom dan scripts schrijven, ga mee op locatie om ervoor te zorgen dat deze leuk uitgevoerd worden en vervolgens het eindresultaat terug te zien op televisie. Kortom: kom stage lopen bij DayTime Television!

Wij zijn per september op zoek naar een redactie/productie stagiair(e) die zich richt op de invulling van onze programma’s. Daarbij staat creativiteit en vrijheid centraal. Koffie hoef je niet voor ons te maken, leuke scripts wel. Doordat je daarnaast op zowel de redactie mee kunt lopen, als tijdens de opnamedagen mee kunt gaan, leer je alle facetten van het vak kennen.

Wat ga je doen?
- Als stagiair draai je als volwaardig lid mee op de redactie en ben je van begin tot het eind betrokken bij de productie van het programma. Het proces begint bij het maken van een planning voor de productie tot en met het aanleveren van de productie bij de zender.
Je zorgt ervoor dat de productie, presentatie en de deelnemer allemaal op de hoogte zijn over de inhoud, locatie en tijd van de te maken productie middels het maken van callsheets.
- Je schrijft scripts voor de producties die wij gaan maken en houdt daarover contact met onze deelnemers. Hierin verwerk je de wensen van de deelnemer, maar hou je altijd rekening met de mediawet.
- Je gaat mee met de opnamedagen en helpt het presentatie- en camerateam met de opnames en het script dat jij (deels) hebt gemaakt.
- Daarnaast denk je mee over een online-strategie en beheer je de sociale media-kanalen.

Wat bieden wij?
Je komt werken in een gedreven, professioneel en vooral creatief team met een passie voor televisie maken. Het is de ideale plek om zowel redactie- als productievaardigheden op te doen en alle facetten van het vak te leren.

Daarnaast bieden we je veel vrijheid, kansen om je creativiteit te benutten en ook gezelligheid.

Herken jij jezelf in dit profiel?
- Je bent creatief, nauwkeurig en verantwoordelijk;
- Je hebt een passie voor televisie;
- Je hebt een vlotte pen en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Je doet een studie richting Media;
- Je bent fulltime beschikbaar voor een duur van minstens 4 maanden.

Wie is Daytime Television B.V.?
Bij DayTime Television werken we met een creatief, enthousiast en professioneel team. Met dit team produceren we diverse programma’s, zoals Woontrends op SBS6 en Wooninspiraties op RTL 4. Wij zijn in hartje Rotterdam gevestigd met ons kantoor, waardoor we dus makkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dat is ook geen probleem. Wij beschikken namelijk over een eigen parkeergarage (die ook in het weekend te gebruiken is). Aangezien er hard gewerkt wordt, is ontspanning ook belangrijk: daarom staat de massagestoel, tafeltennistafel en op vrijdagmiddag het bier voor je klaar.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar hr@daytimetv.nl

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.