website over journalistiek

Prikbord

 • Leuke werkplek te huur met uitzicht op de Piet Heijnkade in Amsterdam

  Loopafstand van station en centrum. Gratis internet. 150 Euro per maand (ex btw). Per direct beschikbaar. Vrouw en/of werkzaam in de journalistieke of creatieve sector is een pré

  Voor foto’s van deze plek, kijk naar mijn publicatie op de website:
  https://www.freelancewerkplekken.nl/2017/09/werkplek-te-huur-piet-heijnkade-amsterdam/

  19 september

 • Journalist (072) speurt naar nieuw werkvermaak

  Liefst gedrukte media. Breed inzetbaar. Info en cv op te vragen via: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  19 september

 • Gezocht: leuke marketing / communicatie opdracht

  Freelance Marketing Communicatie Professional is op zoek naar een leuke opdracht! Ik ben zowel inzet voor tijdelijke marketingprojecten als voor een interim dienstverband (max 24uur). Neem een kijkje op carmensegers.com of neem contact op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

  14 september

 • Nu beschikbaar voor (eind)redactie en schrijfcoaching René Zwaap

  winnaar Mercur ‘Redacteur van het jaar’ 2000, met 30 jaar ervaring in de frontlinies van de journalistiek, bewerkt uw verhaal voor het maximale resultaat. Ook voor scenario’s, rapporten, verslagen en wat dies meer zij. Contact: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  13 september

 • Beginnend freelancer is op zoek naar nieuwe opdrachten!

  Schrijft het liefst over alles wat met mensen te maken heeft. (psychische) gezondheid, gedrag, spiritualiteit, yoga. You name it..

  Ik heb ruimte voor meer opdrachten! Ben jij op zoek naar iemand die moeilijke onderwerpen op een kwalitatieve manier luchtig kan brengen? Bekijk dan mijn blog eens. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via www.suzedijkstra.nl Namasté.

  13 september

 • Werkplek te huur (5 dagen per week)

  Waar? Creative venue UNFOLD is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Prinsengracht, op de hoek van de Leidsestraat. De werkplek bestaat uit een vaste pek voor 5 kantoordagen per week, gelegen aan de koele achterkant van ons pand.
  Je deelt deze ruimte met andere ondernemers. In overleg kun je gebruik maken van de presentatie ruimte. Wij lunchen graag samen in onze open keuken of bij mooi weer is er een bankje in de zon voor het kantoor, met uitzicht op de Prinsengracht.

  Wie? voor digitale content creators, copywriters, social media –en seo specialisten Wij zoeken talenten die zelfstandige opdrachten hebben maar waarmee wij ook kunnen samenwerken op geïntegreerde marketing & PR campagnes.

  Kosten: 5 dagen per week / 250 € per maand (incl. wifi, koffie, thee, receptie service, bureau- en luxe Herman Miller chair, representatief adres / KVK inschrijving mogelijk).

  Neem contact op om de locatie te bezichtigen en details te bespreken. Sylvia Avontuur .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  4 september

 • Doe mee aan ons ZZP-onderzoek!

  Beste zelfstandige,

  Het aantal ZZP’ers in Nederland groeit gestaag en er is veel te doen over het onderwerp ZZP-schap. Het verwerven van opdrachten, bijhouden van de boekhouding, het grotendeels ontbreken van zekerheden zijn een greep uit het repertoire. Wij willen weten wat u beweegt in uw ZZP-schap en waar u behoefte aan heeft. En dat gaat verder dan de meest bekende onderwerpen.

  Werk wordt volgens verschillende futuristen in de toekomst steeds meer gericht op projectbasis waarin u enkel nog doet waar u goed in bent. Het ZZP-schap heeft karakteristiek al iets van dat kenmerk.

  Bent u ZZP’er, ongeacht branche of specialiteit? Dan willen wij u vragen, deel te nemen aan ons onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd in de vorm van een diepte-interview, waarin we u tevens een aantal oefeningen laten doen. Het duurt ongeveer een uur. Omdat wij weten dat uw tijd kostbaar is, krijgt u een vergoeding voor de deelname.

  Dus wilt u aan de wieg staan van een ZZP-model dat gebouwd is op uw wensen en behoeften, dat het ondernemen voor u vergemakkelijkt en u opdrachten laat verwerven die u op het lijf geschreven zijn, dan meld u bij Sander Biesmans (.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of 06-283 11 281).

  Met inspirerende groet,

  Fred Wittelings en Sander Biesmans
  Timing FWD>>

  21 augustus

 • Ik ben een autisme-ambassader en ik wil mijn verhaal vertellen aan een journalist

  www.birsenbasar.com .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  16 augustus

 • Fotograaf zoekt nieuwe opdrachten

  Freelance fotografe die beter is in het vastleggen van momenten dan het veranderen ervan. Foto’s zijn persoonlijk en worden dat pas echt onder de juiste omstandigheden: ontspanning, vertrouwen en authenticiteit.

  Trefwoorden: studio, voor bedrijven, op locatie, flora en fauna, bruiloft, wenskaarten en afscheid.
  Klik hier voor mijn portfolio of mail mij vrijblijvend .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  7 november

 • Werkplekken Amsterdam aangeboden

  Werkplekken Amsterdam aangeboden per 1 oktober, voor fotografen, journalisten & creatieven.
  WG-plein 100, Helmerbuurt, 225 euro pm (ex BTW) Incl. Wifi & keuken. Tel: 0622243003

  9 september

 • Creatieve broedplaats

  Wie denkt dat je samen ook meer bereikt dan alleen, is creatief en gaat geen uitdagingen uit de weg maar zoekt ze op. Vanuit een passie werken, dat doen wij. Wij zoeken creatievelingen die deze waarden delen, en een leuke plek zoeken.

  Interesse? .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  https://www.dutchpictureindustry.com/te_huur/

  11 november