website over journalistiek

Portfolio Jeanet de Jong

Cadeau: Ameland Actueel app

Jeanet de Jong — Geplaatst op vrijdag 10 december 2010, 14:24

http://persbureau-ameland.nl/pages/nieuws.aspx?id=fbf4e923-07f2-45bf-b07b-25c43b5108b3

HOLLUM – Sinterklaas is net weg en toch wordt er nog steeds gestrooid met cadeau’s. Voor iedereen met een smartphone is de app en de mobiele website Ameland Actueel helemaal gratis beschikbaar.
De iPhone app Ameland Actueel kostte voorheen een paar centen en is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store. De mobiele website ameland-actueel.nl was al gratis. De app Ameland Actueel is compatibel met iPhone, iPod touch en iPad.

“Goed nieuws voor de Ameland liefhebbers met een iPhone of iPod touch,”schreef Speak bij de lancering van de iPhone app Ameland Actueel. Persbureau Ameland gaf de iPhone applicatie ‘Ameland Actueel’ en mobiele website uit die door Speak uit Surhuisterveen werd ontwikkeld.

De app heeft enkele technische aanpassingen ondergaan, is geschikt voor iPhone3, de nieuwste generatie iPhones en de iPad en is nu gratis te downloaden. Dit maakt de app voor bedrijven, accommodatieverhuurders en organisatoren nog aantrekkelijker om hun activiteiten op de app te presenteren.
Ameland liefhebbers hebben met de app en mobiele site altijd toegang tot het nieuws over het eiland. En er is meer: winkels, accommodaties, bedrijven en aanbiedingen op het eiland kunnen worden bekeken en rubriekadvertenties nageplozen. Met de gebruikvriendelijke agenda hebben de gebruikers vervolgens een goed overzicht van aanstaande activiteiten.

Ameland liefhebbers die de eerste versie app Ameland Actueel voor 79 cent hebben gedownload, kunnen de nieuwe versie gratis downloaden via de App Store. “Voor die 79 cent hebben ze vier maanden lang kunnen genieten van de mooiste app over Ameland,” zegt Jeanet de Jong van Persbureau Ameland. “Aan dat genieten komt met deze vernieuwde app geen einde.”

Winkels, hotels en andere Amelander bedrijven staan voor 12 euro per jaar al op de app. Lees hier meer over de presentatie mogelijkheden.

>>> download hier de app Ameland Actueel

Categorieën: Ameland, iPod, iPad, iphone, Ameland Actueel

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.