Nieuws

iPhone-scoop met een luchtje

dinsdag 20 april 2010

Het is een persoonlijke nachtmerrie: Apple vertrouwt je als werknemer een prototype van de nieuwe generatie iPhone toe, vermomd als een ouder type. Je gaat ermee naar het café en laat hem per ongeluk liggen. Voor je het weet ligt alle info over deze ‘iPhone 4G’ op straat [1, 2] en staat een autopsie van het apparaat online. Volgens onbevestigde geruchten heeft Gizmodo daarbij duizenden dollars betaald aan de vinder, wat de scoop in een bijzonder daglicht stelt. Is de website in kwestie, Gizmodo, in overtreding als het een verloren telefoon niet terugbrengt? Is er sprake van heling? Gizmodo beschrijft plausibel hoe het toestel in de Californische Biergarten Gourmet Haus Staudt achterbleef. Apple heeft inmiddels om teruggave van het toestel gevraagd en daarmee de authenticiteit bevestigd.

2 reacties

1. door herman, 20 april 2010, 15:46

En weer heeft Apple gratis publiciteit en de media stinken er weer allemaal in! Waarom is er geen enkel zichzelf respecterend medium, dat aan deze waanzin een eind maakt?

2. door Martijn Schroevers, 20 april 2010, 17:45

@ herman: Wat een zure reactie. Al die media hoeven toch helemaal niet te reageren? Als iemand een Zune in een cafe laat liggen reageert er niemand… laat staan dat iemand er geld voor over heeft. Hot or not… that’s the question.

Om te reageren heb je een Villamedia Account nodig en moet je eerst ingelogd zijn.

Zoek in het Archief vaknieuws






Villamedia Magazine via Blendle

Agenda