Nieuws

Dichtbij.nl wordt krant

woensdag 5 september 2012

Vanaf nu verschijnt Dichtbij, het project voor hyperlokaal nieuws van de Telegraaf Media Groep (TMG), ook op papier. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt. Holland Combinatie start met de dichtbij-krant in en om Rotterdam, Utrecht en in Zoetermeer. De huis-aan-huiskranten hadden hier al jarenlange bekendheid onder de namen De Echo, Postiljon, Delta, Ons Utrecht, Ons Leidsche Rijn en Ons Nieuwegein. Ruim een jaar geleden is de website www.echo.nl al samengevoegd met www.webregio.nl en omgedoopt tot www.dichtbij.nl. De dichtbij-krant wordt een wekelijkse krant met informatie die – naast de gebruikelijke journalistieke redactie - van, voor en door de lezers/meeschrijvers wordt geproduceerd. Een deel van de informatie op de sites wordt op woensdag in de Dichtbij-krant geplaatst. In de krant verschijnen verder advertenties van lokale ondernemers en de mooiste foto’s van dichtbij-schrijvers.

Meer over: De Echo , Delta , Dichtbij.nl , Ons Leidsche Rijn , Ons Nieuwegein

2 reacties

1. door Bert Jansen, 6 september 2012, 17:27

De mooiste foto’s van Dichtbij schrijvers???? Is het niet verstandiger om de mooist foto’s van de fotografen te nemen?? Of komen ook de mooiste verhalen van de fotografen in de krant??

2. door Jeroen Mirck, 7 september 2012, 14:38

Kranten als De Echo hebben al tijden een achterpagina in Dichtbij-huisstijl, dus in feite is de lezer al lang gewend dat hij een Dichtbij-krant uit het gratis schap pakt.

Om te reageren heb je een Villamedia Account nodig en moet je eerst ingelogd zijn.

Zoek in het Archief vaknieuws


Villamedia Magazine via Blendle

Agenda