website over journalistiek

LexisNexis

Informatieleverancier LexisNexis levert met diensten als Nexis de online krantenkiosk van Nederland en is daarmee een onmisbare bron voor (freelance) journalisten. Het online archief biedt NVJ-leden toegang tot bijna alle artikelen van regionale, nationale en internationale kranten, tijdschriften en nieuwssites van de afgelopen dertig jaar. Dagelijks wordt het archief aangevuld.

Voordelige toegang voor NVJ-Freelancerleden
De NVJ biedt voor haar leden met een Freelancerlidmaatschap voordelig toegang tot dit archief.

Voor toegang tot regionaal en nationaal nieuws betaal je € 6,84*. Voor toegang tot regionaal, nationaal én internationaal nieuws betaal je € 12,50. Deze tarieven zijn per maand exclusief BTW. Het maandbedrag wordt automatisch door de NVJ afgeschreven.

Het abonnement op LexisNexis ga je aan voor een jaar van het moment dat je start. Na een jaar is het abonnement per maand opzegbaar.

Aanmelden
Om hier gebruik van te maken, moet je eerst een Villamedia account aanmaken. Vervolgens abonneer je je op LexisNexis Nederlands nieuws of op LexisNexis Nederlands + Internationaal nieuws.

NVJ-leden met een Basis- of Studentlidmaatschap kunnen in het formulier hun lidmaatschap omzetten naar Freelancer.

Freelancejournalisten die nog geen NVJ-lid zijn en hier gebruik van willen maken, kunnen zich op Villamedia registreren en in het formulier aangeven dat zij NVJ Freelancerlid worden.

Je bent nog niet ingelogd
Je moet ingelogd zijn op Villamedia om een abonnement op LexisNexis af te kunnen sluiten.

Maak gratis een nieuwe gebruikersaccount aan of log in op jouw Villamedia-account. Registreren op Villamedia is altijd gratis.

Ingelogd op Villamedia kun je - als Freelancerlid van de NVJ - op deze pagina een abonnement op LexisNexis nemen.

Ingelogd en abonnee van LexisNexis krijg je vanaf deze pagina direct toegang tot LexisNexis.

 

Vragen? Neem contact op via 020-303 97 00 of vereniging@nvj.nl.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.