website over journalistiek

Veelgestelde vragen - Opdracht gezocht

Wat is Villamedia Opdrachten?
Villamedia Opdrachten is er voor elke freelancer op het gebied van tekst, foto’s, vormgeving, communicatie, marketing & sales. Je kunt je inschrijven in de freelancedatabase en gevonden worden door opdrachtgevers. Ook kun je reageren op opdrachten.

Ik heb een vraag of suggestie
Villamedia Opdrachten is er voor jou. Alleen samen maken we dit platform tot een succes. Dus mail of bel ons met al je vragen en opmerkingen. Gebruik daarvoor ons reactieformulier. https://www.villamedia.nl/service/contact

Wat kost het?
Een abonnement is slechts 9,95 euro per maand. NVJ leden hebben gratis toegang.

Hoe meld ik mij aan?
Klik op ‘Log eerst in’ of ‘Aanmelden’. Daar kun je je registreren. Vul je profiel zo compleet mogelijk in zodat opdrachtgevers meer over jou te weten kunnen komen.

Hoe reageer ik op een opdracht?
Nadat je bent aangemeld en ingelogd, klik je op ‘Reageer’. Vul het formulier in. Druk op ‘Versturen’ en je reactie wordt verstuurd naar de opdrachtgever.

Staan er echte opdrachten op Villamedia?
Wij controleren alle opdrachten voor plaatsing om te voorkomen dat er nep-opdrachten geplaatst worden.

Hoe zeg ik op?
Je kunt per maand opzeggen. De opzegtermijn is 1 maand. Je hebt dan tot het einde van de maand daarna toegang. Om op te zeggen, moet je eerst inloggen. Kies daarna rechtsboven op de site bij Instellingen voor Mijn gegevens en dan voor Opzeggen. Je ontvangt per mail een bevestiging van je opzegging.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.