website over journalistiek

Veelgestelde vragen - Opdracht gezocht

Wat is Villamedia Opdrachten?
Villamedia Opdrachten is er voor elke freelancer op het gebied van tekst, foto’s, vormgeving, communicatie, marketing & sales. Je kunt je inschrijven in de freelancedatabase en gevonden worden door opdrachtgevers. Ook kun je reageren op opdrachten.

Ik heb een vraag of suggestie
Villamedia Opdrachten is er voor jou. Alleen samen maken we dit platform tot een succes. Dus mail of bel ons met al je vragen en opmerkingen. Gebruik daarvoor ons reactieformulier. https://www.villamedia.nl/service/contact

Wat kost het?
Een abonnement is slechts 9,95 euro per maand en kan per maand opgezegd worden. NVJ leden hebben gratis toegang.

Hoe meld ik mij aan?
Klik op ‘Log eerst in’ of ‘Aanmelden’. Daar kun je je registeren. Vul je profiel zo compleet mogelijk in zodat opdrachtgevers meer over jou te weten kunnen komen.

Hoe reageer ik op een opdracht?
Nadat je bent aangemeld en ingelogd, klik je op ‘Reageer’. Vul het formulier in. Druk op ‘Versturen’ en je reactie wordt verstuurd naar de opdrachtgever.

Staan er echte opdrachten op Villamedia?
Wij controleren alle opdrachten voor plaatsing om te voorkomen dat er nep-opdrachten geplaatst worden.

Wat betekent het NVJ Keurmerk?
Als je lid bent van de NVJ levert je dat een keurmerk op. De NVJ controleert dat je een journalist bent met meerdere opdrachtgevers die ook het merendeel van zijn inkomen haalt uit journalistieke arbeid. Dat vertellen we ook aan opdrachtgevers. Wil je ook het keurmerk, word dan lid van de NVJ. https://www.nvj.nl/over-nvj/nvj-lidmaatschap/overzicht-nvj-lidmaatschappen