Tegel Beeld en Geluid

Jan Spoelstra — Geplaatst op zondag 15 juni 2014, 13:18

Jaarvergadering, op 14 juni 2014 in Leeuwarden

Tijdens de Jaarvergadering van de Nederlandse Vereniging van Journalisten nam Bert de Jong afscheid als bestuurslid. Als locatie van de samenkomst was dit keer gekozen voor Leeuwarden. In de foyer van het Fries Museum waren de gebruikelijke toespraken. Complimenten waren er voor Bert, niet alleen van NVJ kant, maar ook de secretaris van het verbond van uitgevers had altijd veel respect voor onderhandelaar Bert. Met zijn rekenkundige vaardigheden haalde hij veel binnen voor achterban tijdens de onderhandelingen die voor een cao gevoerd werden. In Bert zijn eigen speech gaf hij aan dat: “het hoog tijd is dat in de journalistiek de makers weer centraal staan en niet de structuren”. De oud-adjunct hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant was 12 jaar bestuurslid.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.