Langlopend evenement

Webserie: De Fotoclub des Vaderlands

22 oktober 2021, 00:00–26 november 2021, 00:00
Online

Op vrijdag 22 oktober start De Fotoclub des Vaderlands, een interactieve fotoclub en webserie waarin Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg fotografie-fenomenen en vraagstukken probeert te kraken. Waarom vinden we mooi wat we mooi vinden? Wat maakt een foto origineel? En is een goed model niet veel belangrijker dan een goede fotograaf? Op de Instagram-pagina @fotoclubdesvaderlands verschijnt vanaf de lancering vijf weken lang iedere donderdagavond om 20:00 een nieuwe aflevering. Voor degenen zonder Instagramaccount zijn de afleveringen ook terug te vinden op het YouTube-kanaal.

Naast de webserie worden er op de Instagrampagina ook tips gegeven, opdrachten uitgedeeld, inzendingen besproken en prijzen uitgereikt. Daarnaast zijn er ook offline clubavonden: met elke nieuwe aflevering wordt er een meet-up georganiseerd. Data en locaties van de meet-ups zijn ook op de Instagrampagina te vinden.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.