— woensdag 15 juni 2011, 09:20 | 0 reacties, praat mee

Voortaan betalen voor FD.nl

Vanaf vandaag is de website van het Financieele Dagblad achter een betaalmuur verdwenen. Via verschillende abonnementsvormen krijgen bezoekers toegang tot FD.nl. Voor niet-abonnees is er een nieuw web-abonnement tegen instaptarief van 175 euro per jaar, met ongelimiteerde toegang tot FD.nl plus elke zaterdag het FD Weekend. Ook kunnen niet-abonnees zich kosteloos registreren, waarmee men toegang tot 10 artikelen per maand plus één artikel per dag krijgt. Bezoekers die zich niet registreren, kunnen per dag nog steeds 1 artikel lezen. Ook blijven de home- en beurspagina van FD.nl gewoon beschikbaar voor iedereen. Naast de tolpoort is de site ook vernieuwd en meer in lijn gebracht met de krant door het de kleur roze mee te geven. Meer bij Het Financieele Dagblad

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.