— vrijdag 20 augustus 2021, 08:44 | 0 reacties, praat mee

Volkert Deen nieuwe content director AG Connect

Het IT-platform AG Connect heeft met ingang van 5 september een nieuwe hoofdredacteur. Vanaf die datum neemt Volkert Deen het stokje over van Rian van Heur, die de functie vier jaar vervulde en is overgestapt naar stichting VHTO.

Dat meldt AG Connect. Deen is geen onbekende in de IT-wereld. Hoewel hij de afgelopen zes jaar bij een PR-bureau werkte, was hij in de dertien jaar daarvoor actief als journalist. Hij werkte onder andere als hoofdredacteur bij Computer!Totaal, Computerworld.nl en CIO.nl.

“De duiding van IT-ontwikkelingen is essentieel om optimaal gebruik te kunnen maken van de ongekende mogelijkheden die IT ons biedt”, aldus Deen. “Dat geldt niet alleen voor IT-specialisten, maar voor iedereen, van basisscholieren tot de C-level beleidsmakers van de grootste ondernemingen. Ik kijk ernaar uit om, samen met het ervaren team van AG Connect en mijn collega’s bij de andere succesvolle titels, verder te bouwen aan nieuwe events, media en middelen die iedereen meer grip geven op de kansen en uitdagingen die vanuit de IT op ons afkomen.”

Bekijk meer van

Volkert Deen AG Connect

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.