website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Tata Steel Chess Tournament voor journalisten

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst op vrijdag 30 november 2018, 13:13

Agenda donderdag 17 januari 2019, 12:00 - zondag 20 januari 2019, 17:00 , Wijk aan Zee

De 81e editie van het Tata Steel Chess Tournament zal plaatsvinden van 11 tot en met 27 januari 2019. Ook in 2019 behoort in Wijk aan Zee het traditionele journalistentoernooi tot het programma.

Bij dezen wil ik je van harte uitnodigen hieraan deel te nemen. Het journalistentoernooi vindt plaats van donderdag 17 januari tot en met zondag 20 januari 2018.

Traditiegetrouw beginnen we met een ontvangst tijdens een lunch die je door het Tata Steel Chess Tournament wordt aangeboden. Die lunch vindt plaats op donderdag 17 januari om 12.00 uur in de bar van De Moriaan. De eerste speelronde begint aansluitend om 13.00 uur.

Net als voorgaande jaren zijn de kosten van een eventuele overnachting voor rekening van de deelnemer. Op zaterdag wordt er door Tata Steel een borrel en een hapje aangeboden. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 20 januari in de speelzaal in De Moriaan.

Indien je wilt deelnemen aan het journalistentoernooi, ontvang ik graag vóór vrijdag 7 december het ingevulde aanmeldingsformulier retour. Je treft dit formulier aan in de bijlage bij deze mail.

Aanmelden is mogelijk door onderstaande gegevens te sturen naar Indien je wilt deelnemen aan het journalistentoernooi, graag aanmelden via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
Achternaam
Voorletters + roepnaam
Medium
Functie
Adres
Postcode + woonplaats
Telefoonnummer
e-mailadres:
Onderwerp: journalistentoernooi


Journalist van het jaar 2018

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.