website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Serieus lachen met Lubach

Douaa Bagou — Geplaatst op maandag 9 april 2018, 13:51

Agenda woensdag 2 mei 2018, 20:00 - woensdag 2 mei 2018, 21:30 , Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

Met Zondag met Lubach heeft Arjen Lubach hét satirische programma van het moment. Hij vindt zichzelf misschien geen journalist, maar met zijn grappen brengt hij het nieuws én beïnvloedt hij de publieke opinie. We praten met hem over de verhouding tussen nieuws en satire en de invloed van de content die hij maakt.

Met zijn stijl en onderwerpkeuze spreekt hij een breed publiek aan en wordt hij serieus genomen door zijn kijkers. Onderwerpen uit zijn show reiken tot aan de Tweede Kamer (#hoedan, positie van man van minister Schippers) of gaan viral (Netherlands Second). Hiermee krijgt hij niet alleen aandacht binnen de landsgrenzen maar ook daarbuiten.

Wat is een avond over satire zonder satire? Comedians van het Comedyhuis in Utrecht zullen stand-uppen over nieuws en nonsens. Het Comedyhuis is hét stand-up comedygezelschap van Utrecht met wekelijkse shows in De Kargadoor en een maandelijkse show in TivoliVredenburg.

Kijk hier voor meer informatie.Festival vrije woord