website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Satirisch avondje uit met Arjan Ederveen

Melissa Oldenburger — Geplaatst op maandag 11 februari 2019, 15:04

Agenda donderdag 28 maart 2019, 20:00 - donderdag 28 maart 2019, 22:00, Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

Een satirisch avondje uit bij Beeld en Geluid! Jack Spijkerman in gesprek met Arjan Ederveen (o.a. Kreatief met Kurk, Theo en Thea). Wat zijn inspiratiebronnen en waar ligt de grens van de grap?). Bekijk voorafgaand ook de tentoonstelling Serieus grappig onder het genot van een hapje en een drankje terwijl onze conservatoren je alle ins en outs geven van satire en de tentoonstelling!

Satirisch avondje uit

Eens per maand heb je de kans om de Serieus grappig-tentoonstelling in de avonduren te bezoeken. Onder het genot van een drankje bekijk je de expositie, luister je naar aanvullende presentaties van onze conservatoren en ontmoet je belangrijke Nederlandse satirici en humoristen, zoals Arjan Ederveen, Youp van 't Hek, de makers van De Speld, Koefnoen, Woe en van der Laan en Paul Haenen. Zij worden geïnterviewd door Jack Spijkerman of Harm Edens, die de avonden afwisselend presenteren. Tickets voor de andere edities komen binnenkort beschikbaar:

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.