— vrijdag 20 juni 2014, 08:25

Sanoma verkoopt Gamer.nl

Reshift Digital en Sanoma Media Netherlands BV hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Gamer.nl en InsideGamer. Per 1 augustus gaan de sites en de betrokken medewerkers over naar Reshift Digital, waar ze samen met Power Unlimited (pu.nl) de gaming-/entertainment-redactie gaan vormen. Reshift Digital BV heeft bij de overname aangekondigd te zullen investeren in het vernieuwen van de sites en het uitbouwen van de retail-oplossingen die al ontwikkeling waren bij Sanoma. Uitgever bij Reshift Digital, Raimon Gort meldt: “We hebben heel veel ideeën over hoe de sites elkaar allemaal kunnen versterken en we gaan die ideeën nu koppelen aan de ideeën van de ploeg. Die heeft tenslotte de ervaring met de community en de mensen daarachter.”

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.