— vrijdag 26 augustus 2022, 10:54 | 0 reacties, praat mee

Pointer strijkt neer in de regio en werkt samen met plaatselijke media

© Pointer

Onderzoeksjournalisten van Pointer (KRO-NCRV) strijken de komende maanden neer met pop-up redacties in de regio om samen met lokale media onderwerpen uit te diepen die bewoners aandragen. Eerste standplaats is Almelo. Laatste wijziging: 26 augustus 2022, 11:00

Samen met dagblad Tubantia gaat Pointer hier in september onderzoek doen naar onderwerpen die door inwoners van Twente worden aangedragen. Dat kan gaan over problemen met een verzakt huis, tot zorgen over afvalwaterinjecties of onveilige wegen.

Winkelpand
Hun tips vormen de basis voor een radio- en tv-uitzending die begin oktober worden uitgezonden. Zij kunnen vanaf 7 september tot en met 1 oktober tussen 10.00 en 18.00 uur de Pointer pop-up redactie binnenstappen - in een winkelpand aan de Grotestraat 56 - om ervaringen en zorgen met de redactie te delen.
Almelo is de eerste stad waar Pointer neerstrijkt. In december volgt Heerlen, en in 2023 worden nog vier – vooralsnog onbekende – steden bezocht.

Op de pop-up redacties werken verschillende programma’s van KRO-NCRV samen aan het onderzoek. In Almelo zal bijvoorbeeld ook Spraakmakers een reportage maken.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.