Kijk- of luistertip

Talkshow operatie Interview: Marion Koopmans

26 september 2021, 16:00–17:30
De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam

Eén gast, drie geheime interviewers. Wie heeft de kunst van het interviewen het meest onder de knie? In de programmareeks Operatie Interview van debatcentrum de Balie wordt het vraaggesprek ontleed. Drie vlijmscherpe interviewers bevragen één gast. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Ditmaal: Marion Koopmans.

Het afgelopen jaar ontving ze vele dankbetuigingen voor haar heldere informatie over het coronavirus, maar werd ze ook een mikpunt van kritiek en bedreigingen. Marion Koopmans, hoogleraar Virologie en lid van het Outbreak Management Team (OMT) ontving in 2020 de Machiavelliprijs voor haar ‘onbevreesde’ bijdrage aan de communicatie tussen politiek, overheid en burgers. Hoe kijkt zij terug op het afgelopen jaar, en naar de toekomst? Welke lessen zijn er te trekken voor Nederland, en voor de rest van de wereld?

Klik hier voor meer informatie

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.