Bijeenkomst

Online training 3 over berichtgeving van moslims en de islam

21 mei 2021, 13:30
Online

De European Federation of Journalists (EFJ) organiseert een serie van drie online webinars gericht op het verbeteren van de berichtgeving in de media over moslims en de islam. Er zullen veelvoorkomende fouten en stereotypen worden besproken aan de hand van casestudy's. Het doel is te komen tot ethische en onbevooroordeelde journalistiek over islam en moslims.

Er zijn in totaal dertig plaatsen beschikbaar voor Europese journalisten. Deelnemende journalisten krijgen de mogelijkheid om tijdens het traject gezamenlijk mediacontent te ontwikkelen. Op 18 juni wordt als afsluiting een panel discussie gehouden, waarin geleerde informatie wordt samengevat.

Elk webinar duurt 2,5 uur met daarna een aanvullende opdracht. Aanmelden kan via dit formulier. De deadline voor het aanmelden is 31 maart.

Voor meer informatie, raadpleeg de website.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.