— vrijdag 4 juni 2021, 08:08 | 0 reacties, praat mee

NOS in de prijzen bij Best Social Awards

© NOS Stories

De NOS heeft woensdagavond twee prijzen gewonnen tijdens de Best Social Awards, een jaarlijks prijzenfestijn voor makers op social media. De omroep won met NOS Stories de prijs in de categorie Beste Merk op Instagram en sleepte met NOS op 3 de prijs in de categorie Beste Merk op YouTube in de wacht.

De jury roemt NOS op 3 vanwege de heldere uitlegvideo’s. NOS Stories kreeg de prijs voor de manier waarop het Instagram-kanaal nieuws toegankelijk maakt voor jongeren. Ook Omroep Zwart won een prijs in de categorie Beste Influencer Campagne.

Tijdens de tweede uitreikingsavond, die donderdag plaatsvond, vielen onder andere gamejournalist Floris de Bijl, programmamaker Tim Hofman en documentairemaker Linda Hakeboom in de prijzen. De uitreikingen vonden vanwege maatregelen met betrekking tot het coronavirus online plaats.

Bekijk meer van

Best Social Awards

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.