Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— vrijdag 7 februari 2020, 08:55 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe website voor FD

Het Financieele Dagblad (FD) heeft zijn website vernieuwd. Vooral de homepage is onder handen genomen, na feedback van lezers. Die vonden dat de pagina overzichtelijker kon. Ook de mobiele website is vernieuwd. De app van het FD volgt nog op een later moment. Laatste wijziging: 7 februari 2020, 08:58

Dat meldt het FD zelf. De nieuwe versie van de homepage begint voortaan met een selectie artikelen die door de redactie is gekozen, waaronder primeurs, groot nieuws en eigen producties als interviews, profielen of achtergrondverhalen. Daaronder volgt een blok met de acht laatst gepubliceerde nieuwsberichten.

Onder de blokken met het laatste nieuws staat een blok met achtergrondverhalen die verdieping bij het nieuws bieden. Dat blok wordt gevolgd door het blok ‘Gemist de afgelopen 7 dagen?’, waarin het FD de lezer gepersonaliseerde verhalen aanbiedt die bij zijn leesgedrag passen. Daarna volgen respectievelijk blokken met columns en opinie, verhalen uit de zaterdagbijlage en verhalen uit FD Persoonlijk.

Bekijk meer van

Het Financieele Dagblad

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.