Langlopend evenement

Museum Hilversum: Tentoonstelling Vincent Mentzel

31 oktober 2021, 09:00–9 januari 2022, 23:00
Museum Hilversum, Kerkbrink 6 Hilversum

Vanaf 31 oktober eert Museum Hilversum de 75ste verjaardag van de nestor van de Nederlandse fotojournalistiek Vincent Mentzel. De tentoonstelling ‘VINCENT MENTZEL, Fotograaf van de Macht’ is samengesteld door beeldredacteur Nicole Robbers en biedt een museaal overzicht met niet eerder vertoond werk uit het analoge archief van Mentzel.

De tentoonstelling is van 31 oktober tot en met 9 januari open voor het publiek en is mogelijk gemaakt door Pictoright, het Stimuleringsfonds van de Journalistiek en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland. Er komt in samenwerking met het Rijksmuseum en het Nederlands Fotomuseum een publicatie over zijn werk die vorm wordt gegeven door de boekontwerper Irma Boom. Ook organiseert Museum Hilversum in samenwerking met Stichting De Zilveren Camera een symposium over democratie en fotojournalistiek.

Klik hier voor meer informatie.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.