Bijeenkomst

Mediacafé: Gespot, Jos Collignon

21 november 2021, 11:30–13:30
Beeld en Geluid Hilversum, Media Parkboulevard 1, Hilversum

Hoe komt een politieke tekening tot stand? Welke dilemma's houden opiniemakers van een groot dagblad bezig? En is dat veranderd de afgelopen jaren? Onder leiding van conservator Jop Euwijk bespreken Wagendorp en Collignon heikele thema’s en hilarische vondsten uit Collignons archief.

Al ruim 40 jaar is Jos Collignon een van de bekendste cartoonisten van ons land. Onlangs schonk hij zijn rijke oeuvre aan Beeld en Geluid. Reden genoeg om eens stil te staan bij zijn vakmanschap. Samen met zijn de Volkskrant-collega Bert Wagendorp duikt Collignon in de recente geschiedenis die hij optekende in prachtige lijnen en bijtende spot.

Coronamaatregelen
Beeld en Geluid volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Mochten we onverhoopt voorafgaand aan het evenement vernemen dat deze - i.v.m. nieuwe maatregelen - toch niet kan plaatsvinden, stellen we je hiervan per e-mail op de hoogte.

Tickets zijn hier te koop

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.