website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Masterclass Freelance Journalisten 2019

NVJ Academy — Geplaatst op vrijdag 15 maart 2019, 09:41

Agenda vrijdag 24 mei 2019, 09:00 - vrijdag 24 mei 2019, 18:00, Landgoed de Horst Driebergen

Voor ervaren freelance redacteuren organiseert de Commissie Onderwijsfonds Publiekstijdschriften (COP) voor de twaalfde (en laatste) keer de Masterclass voor Freelance Journalisten.
De Masterclass Freelancers vindt plaats op 24 + 25 mei, 5 + 6 juli en 4 oktober en is speciaal ontwikkeld voor freelance redacteuren van magazines voor consumenten, die willen denken en handelen als een ondernemer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma
Doel van het intensieve vijfdaagse programma is het leren denken en handelen als een ondernemer. Aan de hand van inspirerende presentaties, praktische opdrachten en cases uit de dagelijkse praktijk word je getraind. Zo is er aandacht voor de inzet van social media, hoe je je onderscheid van je vele concurrenten, voorbereiden op een pitch en onderhandelen.

Voorwaarden gratis deelname
De inschrijving voor de Masterclass voor Freelance Journalisten staat open voor freelancers die werkzaam zijn voor magazines voor consumenten, waaronder ook opinie- en omroepbladen met minimaal anderhalf jaar ervaring. Het is niet mogelijk om voor slechts één van de dagen in te schrijven. Deelname is gratis.

Inschrijven
Schrijf je hier in
De inschrijving sluit 10 april. De selectie van de maximaal 18 deelnemers geschiedt door de COP. Medio april ontvangen alle inschrijvers bericht of zij tot de gelukkige deelnemers behoren. In de COP zijn NVJ Academy, Magazine Media Associatie (MMA) en de Freelancers
Associatie vertegenwoordigd.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.