training eu starters

— woensdag 8 februari 2023, 12:12 | 0 reacties, praat mee

Lindsay Mossink benoemd tot nieuwe adjunct-hoofdredacteur van NU.nl

© NU.nl

Lindsay Mossink (35) is per 15 februari a.s. de nieuwe adjunct-hoofdredacteur van nieuwswebsite NU.nl. Mossink volgt daarmee Colin van Hoek op, die de dataredactie van uitgever DPG Media gaat leiden. Laatste wijziging: 8 februari 2023, 12:13

Mossink begon haar loopbaan in de journalistiek bij NU.nl als nachtredacteur - die de site ‘s nachts bijwerkt en actualiseert. Daarna klom ze op als leidinggevende van de nieuwsredactie en de algemene verslaggevers. Momenteel is ze Chef redactie bij de nieuwswebsite. Als adjunct-hoofdredacteur zal Mossink een belangrijke rol spelen in de dagelijkse nieuwsstroom. Ook zal ze verantwoordelijk zijn voor belangrijke projecten, zoals constructieve journalistiek en interactie met bezoekers.

Met de komst van Mossink is de hoofdredactie van NU.nl weer compleet. ‘Onder haar leiding is NU.nl enorm gegroeid. We doen meer eigen onderzoek en leggen het nieuws elke dag uit aan miljoenen Nederlanders’, reageert hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman. Mossink: ‘We hebben de afgelopen jaren veel belangrijke stappen gezet. Toch weet nog niet iedereen hoe goed deze redactie is. Als adjunct ligt mijn focus bij die redactie. Ik hoop nóg meer uit onze verslaggeving en nieuwsploeg te halen en onze mensen het podium te geven dat ze verdienen. Ik heb veel zin om met deze redactie verder te bouwen aan dit mooie merk’.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.