— maandag 12 oktober 2015, 16:37 | 0 reacties, praat mee

Kockelmann in 2016 nieuwe presentator Stand.nl

KRO-NCRV

Sven Kockelmann wordt met ingang van 2016 de nieuwe presentator van het KRO-NCRV radioprogramma Stand.nl, dat met ingang van volgend jaar elke werkdag tussen 11:00 en 11:30 is te horen als onderdeel van het programma De Ochtend. Kockelmann blijft naast zijn werk voor Stand.nl werkzaam voor tv-programma's als Oog in Oog, Brandpunt en Brandpunt Reporter.

Kockelmann kijkt uit naar de mogelijkheid weer radiowerk te combineren met activiteiten voor televisie: “In Stand.nl is het spannend om met de luisteraars in gesprek te gaan. Ik vind het belangrijk om sentimenten, die in deze tijd snel de boventoon voeren, te toetsen aan de feiten”.

Stand.nl, waar beleidsmakers worden ondervraagd en luisteraars hun mening kunnen geven, is al vijftien jaar op NPO Radio 1 te horen. Het programma won in 2003 de Marconi Award voor het beste informatieve radioprogramma. Het publiek kan iedere dag stemmen op een stelling bij het nieuws van de dag.

Vanaf 4 januari 2016 verandert de programmering en de presentatie op NPO Radio 1. KRO-NCRV-presentator Jurgen van den Berg vertrekt naar de NOS voor het Radio 1-journaal. Ghislaine Plag blijft de presentatrice van De Ochtend, dat vanaf 4 januari tussen 9:30 uur en 12:00 te beluisteren is.

Bekijk meer van

Sven Kockelmann NPO Radio 1

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.