Bijeenkomst

INMA World Congress of News Media over het gebruik van DATA op CEO niveau

11 mei 2021, 16:00–18:30
Online

Tijdens het INMA World Congress of News Media staat dit jaar de post-corona tijd centraal. Hoe gaat de media om met de 'sleur' na de pandemie? Het veranderen van de journalistieke omgeving en de soms 'giftige' informatiemarkt waar we in werken en leven? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen dit jaar.

Er zijn zeven online bijeenkomsten met elk een ander thema, verspreid over vier weken. Er komen casestudy's aan bod die wereldwijd in de nieuwsindustrie van belang zijn en waar iedere journalist mee te maken krijgt.

Deze tweede bijeenkomst staat het toepassen van gegevens om kansen te creëren centraal. Greg Piechota, hoofd van het Britse bedrijf Smart Data Initiative (INMA) zal gespreksleider zijn. Data staat centraal. Data ophalen, data op een efficiënte manier inzetten, data extraheren voor je werknemers. Het komt allemaal aan bod tijdens deze module.

Het INMA World Congress of News Media organiseert elk jaar een evenement waarin trends en gebeurtenissen in de mediawereld besproken worden.

Het evenement begint om 10 u in de ochtend, Amerikaanse tijd. De tijd aangegeven in de agenda is omgezet in Nederlandse tijd. Voor meer informatie over het gehele evenement kun je de site raadplegen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.