Bijeenkomst

INMA World Congress of News Media met het mediabedrijf van de toekomst

27 mei 2021, 16:00–18:30
Online

Tijdens het INMA World Congress of News Media staat dit jaar de post-corona tijd centraal. Hoe gaat de media om met de 'sleur' na de pandemie? Het veranderen van de journalistieke omgeving en de soms 'giftige' informatiemarkt waar we in werken en leven? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen dit jaar.

Er zijn zeven online bijeenkomsten met elk een ander thema, verspreid over vier weken. Er komen casestudy's aan bod die wereldwijd in de nieuwsindustrie van belang zijn en waar iedere journalist mee te maken krijgt.

Deze laatste bijeenkomst staat het 'nieuwe' mediabedrijf centraal. Robert Whitehead, directeur van het Australische McPherson Media Group, heeft deze module de leiding. Veel mediabedrijven hebben hun plannen opgeschoven naar de toekomst vanwege de pandemie. Maar hoe ziet het mediabedrijf van de toekomst eruit? Wat wordt er nog verwacht van hen en hoe creëren we een bestaansrecht voor deze bedrijven?

Het INMA World Congress of News Media organiseert elk jaar een evenement waarin trends en gebeurtenissen in de mediawereld besproken worden.

Het evenement begint om 10 u in de ochtend, Amerikaanse tijd. De tijd aangegeven in de agenda is omgezet in Nederlandse tijd. Voor meer informatie over het gehele evenement kun je de site raadplegen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.