website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Hoe werf je opdrachten?

NVJ Academy — Geplaatst op dinsdag 12 december 2017, 12:19

Agenda donderdag 22 november 2018, 13:30 - donderdag 22 november 2018, 17:00 , NVJ

Alles over koude acquisitie. Bouw een netwerk waar je jaren mee voort kunt!

Voor wie
Voor zzp'ers in de creatieve industrie en media die opzien tegen contact maken/bellen met (nog) onbekende klanten; denken dat contact zoeken van de koude grond niets oplevert; die niet weten wat ze moeten zeggen aan de telefoon; niet weten wat ze kunnen verwachten van het bellen; niet weten hoe je je precies moet voorbereiden op dit eerste contact met een potentiële opdrachtgever.

Inhoud
In deze training krijg je niet alleen een theoretisch gedeelte met een lading tips en trics maar leer je ook echt bellen en het eerste contact te maken. Niet uit een boekje maar door te oefenen op een manier die bij je past en die je jezelf eigen kunt maken. Je maakt een duidelijke handleiding waarmee je direct aan de slag kunt!

Doel
In deze training gaan we je verwachtingen realistisch maken zodat acquisitie zinvol en leuk wordt! Je bouwt een netwerk op waar je jaren mee voort kunt.

De trainer
Mark Schotman (1971) heeft ruim 10 jaar werkervaring op dit gebied. Als fotoredacteur bij het ANP moest hij mensen telefonisch benaderen om dingen geregeld te krijgen. Hij heeft ruim 7 jaar zijn eigen concept- en ontwerpbureau Boerenjongens gerund waarvan de meeste klanten door koud bellen zijn binnengehaald en is op dit moment zelfstandig trainer. Hij geeft trainingen aan creatieven en coacht op de Willem De Kooning Academie 4e jaars studenten bij het maken van een businessplan. Daarnaast leidt hij sessies bij bedrijven om te komen tot een corporate story. Zijn grote passie is om mensen in beweging te zetten zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kosten
Prijs niet-leden € 120,- / Prijs 20% korting € 96,- / Prijs 30% korting € 84,-
Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
Leden van de NVJ, NVF en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs.
Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie
Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
Maximaal 10 deelnemers.

Meld je hier aan