— maandag 19 augustus 2013, 09:03

HDC Media stopt met Alphen.cc

Uitgeverij HDC Media heeft besloten te stoppen met de krant Alphen.cc, die drie keer per week verschijnt in Alphen aan den Rijn en omstreken. Met ingang van 1 oktober staat het lokale nieuws van Alphen weer in de Rijn- en Veeneditie van het Leidsch Dagblad, de zustertitel van Alphen.cc. De krant moest zijn exploitatie vooral financieren met inkomsten uit de advertentiemarkt. Door de crisis bleek dat volgens HDC Media "dusdanig moeilijk dat is besloten te stoppen met de papieren uitgave. Het nieuws over Alphen staat vanaf 1 oktober weer in het Leidsch Dagblad waar het tot acht jaar geleden ook stond. Lezers van het Leidsch Dagblad in Alphen aan den Rijn krijgen een aantrekkelijk aanbod om op die manier het nieuws uit hun gebied te blijven ontvangen." Uitgeverij HDC Media blijft daarnaast actief in Alphen met online activiteiten en huis-aan-huis weekbladen.

Bekijk meer van

Leidsch Dagblad HDC Alphen.cc

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.