Training

Gratis Webinar introductie Zoek Het Uit

19 mei 2021, 14:00–15:00
Online webinar

De leergang Zoek Het Uit – leidinggeven aan journalistiek onderzoek krijgt een tweede editie in het najaar van 2021. In een gratis webinar op woensdag 19 mei om 14 uur kunnen belangstellende 'redactiechefs' en hun werkgevers vooraf een indruk krijgen van wat de trainingscyclus biedt.

Deze online masterclass heeft als hoofdthema: succesvolle externe samenwerking tussen redacties. Hoofdgasten zijn de gelauwerde onderzoeksjournalisten Jeroen Trommelen en Pieter Klein. Beiden hebben ervaring met het leiden van journalistiek onderzoek. Trommelen als hoofdredacteur (tot 1 september) van onafhankelijk platform Investico, dat onderzoek doet voor De Groene Amsterdammer, Argos, EenVandaag, Pointer, Nieuwsuur en andere titels. Klein (RTL Nieuws) onthulde samen met Jan Kleinnijenhuis (Trouw) — samen Journalisten van het Jaar 20219— de toeslagenaffaire en was eerder adjunct-hoofdredacteur van zijn redactie.

Gastheer is onderzoeksjournalist Harm Ede Botje, sinds 1 februari bij NU.nl, voorheen bij Vrij Nederland.

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek heeft de organisatoren NVJ Academy en VVOJ opnieuw subsidie verleend voor de tweede editie van Zoek Het Uit. Dat maakt een laagdrempelig tarief voor deelnemers mogelijk. De zes leergangdagen met vooraanstaande trainers zijn gepland in de maanden september, oktober, november.
Naar homepage Zoek het uit - Leidinggeven aan journalistiek onderzoek

Schrijf je hier in

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.