Bijeenkomst

Gerard van Westerloolezing

27 september 2021, 19:30–21:30
Singelkerk te Amsterdam, achteringang via Herengracht 431

De jaarlijkse Gerard van Westerloolezing is een eerbetoon aan één van de grondleggers van de verhalende journalistiek in Nederland. Elk jaar spreekt een bekende schrijvende journalist over de keuzes die hij of zij heeft gemaakt: welke verhalende tools zet diegene in en waarom? Wat kunnen andere journalisten hiervan leren?

Dit jaar is de Amerikaanse journalist en schrijver Patrick Radden Keefe te gast. Binnenkort komt de Nederlandse vertaling van zijn nieuwe boek uit: Het Pijnstillerimperium: de geheime familiegeschiedenis achter de opiatencrisis. Een onthullend en razend interessant boek over de Sackler-familie en de wereld van verslavende opiaten (en tegelijk een aanklacht tegen de hebzucht van superrijken).

Je kunt Keefe kennen van zijn werk voor The New Yorker, Slate, BBC of zijn bestseller Say Nothing. Wil je daar meer over weten? Luister dan onze podcast met hem over de ins en outs van het bestsellerschrijven.

Kaarten
Exclusieve kaartverkoop voor Vrienden van Stichting Verhalende Journalistiek tot en met 10 september, daarna vrije kaartverkoop.

tot en met 10 september
Early Bird Vrienden en introducés + studenten: €10,- inclusief BTW
na 10 september
Vrienden + studenten: €10,- inclusief BTW
normaal: €15,- inclusief BTW

Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.