website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Filmen met je smartphone voor gevorderden

NVJ Academy — Geplaatst op Tuesday 12 December 2017, 15:31

Agenda Tuesday 27 November 2018, 13:30 - Tuesday 27 November 2018, 17:00 , NVJ

Tijdens de introductietraining Filmen met je smartphone heb je de eerste ervaringen op kunnen doen met het maken van video’s. In de cursus Filmen met je smartphone voor gevorderden gaan we een stap verder. We behandelen de problemen waar je tegen aanloopt en evalueren video’s die je gemaakt hebt. We gaan in op zowel de techniek van het filmen als de kunst van het vertellen van een kort verhaal.

Kom je er bijvoorbeeld achter dat je iedere keer te weinig shots hebt gedraaid, heb je problemen met belichting, is het geluid niet om aan te horen, of heb je moeite om je boodschap op een heldere manier neer te zetten? Dan helpt deze cursus je verder. Voorafgaand aan de training krijg je de opdracht om een korte video van 1 minuut te maken. Deze bespreken we tijdens de dag zelf.

De cursus is bedoeld voor mensen die de eerste cursus hebben gevolgd of voor diegene die al regelmatig video’s maakt met de smartphone en zich verder willen ontwikkelen.

De docent
Peter Brinkman is een ervaren programmamaker, videojournalist en trainer voor onder andere diverse omroepen, dagbladen, online mediaplatforms en communicatie-afdelingen.

Kosten
Prijs niet-leden € 175,- / Prijs 20% korting € 140,- / Prijs 30% korting € 122,50
Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
Leden van de NVJ, NVF en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs.
Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie
Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank inbegrepen.
Maximaal 8 deelnemers.
Neem je smartphone/tablet en oplader mee!
Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Dankfort van de NVJ Academy .(JavaScript must be enabled to view this email address) of Peter Brinkman .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Meld je hier aan
Smart octo banner