website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Feestelijke 20e editie Mercurs

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst op maandag 17 juli 2017, 15:46

Agenda donderdag 14 december 2017, 19:00 - donderdag 14 december 2017, 23:00 , DeLaMar Theater, Amsterdam

De uitreiking van de Mercurs op donderdagavond 14 december in het Amsterdamse DeLaMar Theater heeft dit jaar een bijzonder feestelijk karakter. De 2017-editie is namelijk de 20e en dit jubileum wordt dan ook uitgebreid gevierd.

De directeur van de organiserende Magazine Media Associatie (MMA), Harriët Schrier, spreekt van veel verrassingen die in de loop van het jaar bekend gemaakt zullen worden. “We gaan er een memorabele editie van maken, waar iedereen uit ons vak de gelegenheid krijgt om bij aanwezig te zijn. Hoe we dat gaan doen? Daarover later meer.”

Op 16 augustus start de inschrijving voor alle Mercur-categorieën, inclusief die voor twee nieuwe prijzen. Zo is er een nieuwe hoofdprijs: Mercur Magazinemerk van het Jaar. Een samenvoeging van de Mercur Magazine van het Jaar en Mercur Mediamerk van het Jaar: de crossmediale ontwikkeling van magazinemerken komt bij deze nieuwe categorie tot uiting.
En terug van weggeweest: Mercur Cover van het Jaar. Het magazine met de meest originele, creatieve en onderscheidende cover ontvangt 14 december deze felbegeerde Mercur.

Tijdstip wordt later bekendgemaakt.