Bijeenkomst

Dutch Media Week: Waar ligt de grens (talkshow)

8 oktober 2021, 14:00–15:00
Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1 Hilversum

WAAR LIGT DE GRENS is een eenmalige talkshow die aansluit op het thema van Dutch Media Week editie 2021 Be Humane. Een aanslag, een calamiteit, slachtoffers én daders overduidelijk in beeld. Nog geen seconde na de handeling verschijnen de eerste beelden op social media. Soms zelfs live, met een mobiele telefoon is nu eenmaal alles mogelijk. Vervolgens is het een dilemma van elke nieuwsredactie; wat laat ik wel en wat laat ik niet zien. Vragen we wel of niet om meer beelden?

WAAR LIGT DE GRENS is zeker geen vrolijke talkshow maar is essentieel in de nieuwsvoorziening van deze tijd. Met elk nieuw gepresenteerde type mobiele telefoon worden de mogelijkheden om ‘gebeurtenissen’ technisch feilloos vast te leggen alleen maar groter. Al zouden de grote spelers een protocol vastleggen dan zijn ook zij altijd te laat om beeld te blokkeren. Wat op internet verschijnt is er nu eenmaal niet af te krijgen.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.