e learning nvj

Kijk- of luistertip

Dream Out Loud 2022: Frontlinies

30 augustus 2022, 18:30
Paradiso, Amsterdam Laatste wijziging: 27 juli 2022, 14:31

Voorbij het einde van de geschiedenis tekenen nieuwe frontlinies zich af. In de zwarte Oekraïense aarde, op het woestijnzand van de Sahel, maar ook dichter bij huis.

Democratie, vrijheid en rechten die vanzelfsprekend leken, blijken soms akelig wankel. Zelfs de waarheid is een strijdtoneel geworden. De eerste generaties die dachten nooit meer oorlog te zouden kennen, moeten nu toch strijd leveren. Voor wie het geluk heeft dat niet aan den lijve te ondervinden betekent dat: je uitspreken en de ogen niet sluiten.

Tijdens Dream Out Loud op 30 augustus in Paradiso gaan we in gesprek met journalisten, kunstenaars en wetenschappers die daarin voorop gaan. Met democratie activiste Htet Oo Wai uit Myanmar, militairen Dayrohn Wiesken en Joe Tennessee, Rusland-correspondent Eva Hartog, kunstenaars Jan Hoek en Anemoon on Fire van Outsiderland, theatermakers Daria Bukvić en Hadewych Minis, verhalenverteller Akwasi en Ramallah Rising met muziek vanuit het hart van het Midden-Oosten.

Lees hier meer.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.