Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— donderdag 23 mei 2019, 11:24 | 0 reacties, praat mee

De Persgroep verandert naam in DPG Media

Het nieuwe logo van DPG Media, voorheen De Persgroep | DPG Media

Uitgeverij De Persgroep wil het multimediale karakter van het bedrijf benadrukken en kiest daarom voor een nieuwe naam: DPG Media. De overname van radio- en televisiebedrijf Medialaan en vergelijkingssite Independer hebben het proces richting nieuwe merknaam versneld, aldus topman Christian Van Thillo. Laatste wijziging: 23 mei 2019, 11:26

De uitgeverij is naast dagbladen ook actief op het gebied van entertainment en diverse online diensten. “Om deze nieuwe koers te markeren wordt een nieuwe naam en identiteit geïntroduceerd”, aldus de uitgever.

Van Thillo: “We waren toe aan een nieuwe naam die past bij de breedte van onze activiteiten. Vanzelfsprekend refereert DPG Media naar het verleden, één waar we trots op zijn. Het logo verwijst daarnaast naar onze drie strategische basisactiviteiten die we in de toekomst verder willen uitbouwen.”

De nieuwe naam geldt voor alle bedrijfsonderdelen in beide landen: Medialaan - de Persgroep Publishing en de Persgroep Nederland.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.