website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

De Persgroep neemt vergelijkingssite Independer over

Lars Pasveer — Geplaatst in overname op donderdag 25 oktober 2018, 09:56

ANP

ANP

Nieuws Uitgeverij De Persgroep neemt voor 150 miljoen euro vergelijkingssite Independer over van Achmea, dat de site sinds 2016 volledig in handen heeft. Afhankelijk van goedkeuring door toezichthouders en de medezeggenschapsraad willen De Persgroep en Achmea de overname liefst nog dit jaar afronden.

Via Independer kunnen Nederlandse consumenten verzekeringen, bancaire producten, hypotheken en energie vergelijken. Er werken ruim 300 mensen bij het bedrijf. Volgens De Persgroep past het merk binnen de strategie om mensen te informeren en te ‘gidsen in het dagelijks leven’.

“De missie en visie van Independer passen naadloos binnen de filosofie en merken van de Persgroep. Independer is daarmee een waardevolle versterking van de digitale koers van het bedrijf”, aldus een persbericht.

“Samen met de andere merken van de Persgroep kunnen we het leven van consumenten nog net iets aangenamer en makkelijker maken. Wij zijn dan ook verheugd over de komst van Independer met een mooie groep nieuwe collega’s”, zegt Persgroep-topman Erik Roddenhof.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

banner 1 only human

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.