Bijeenkomst

De Balie: Operatie Interview Frans Klein

7 november 2021, 16:00–17:15
De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10 Amsterdam

In de programmareeks Operatie Interview wordt het vraaggesprek ontleed. Drie vlijmscherpe interviewers bevragen één gast. Wie de interviewers zijn, blijft tot op het podium geheim voor de gast. Ditmaal: Frans Klein.

Hij geldt als de machtigste man van Hilversum, waar hij als self-made man opklom van de financiële afdeling bij omroep VARA tot de top van de publieke omroep. Bij de NPO is Frans Klein (1965) als televisie-directeur verantwoordelijk voor NPO 1, 2, 3, de themakanalen en NPO Start. In roerige tijden bepaalt Klein de koers van de Publieke Omroep. Volgens de Volkskrant kan hij daarbij ‘tv-carrières maken en breken’. Wat vindt Klein zelf goede televisie? Hoe ziet hij de toekomst van de Nederlandse lineaire tv? En is er nog ruimte voor grote mediapersoonlijkheden?

Klik hier voor tickets.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.