Bijeenkomst

Communicatiecongres 2020

1 december 2020, 08:30–14:00
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

De wereld verandert in hoog tempo: hoe stel jij je flexibel op en hoe neem je iedereen daarin mee? Die vragen beantwoorden we tijdens het CommunicatieCongres 2020: Veerkracht. Een praktisch (hybride) event onder leiding van journalist en presentatrice Frederieke Hegger. Over de kansen, mogelijkheden en grenzen van het communicatievak.

De afgelopen periode is de wereld om ons heen in hoog tempo veranderd. Meer dan ooit is beroep gedaan op onze veerkracht, zowel mentaal als organisatorisch. Als communicatiespecialist speel je daar op professioneel gebied een belangrijke rol in. Een situatie die méér vraagt dan operationele skills. Denk aan gedragsbeïnvloeding, verbinding, weerstand en coaching.

Hoe pak je die nieuwe uitdaging aan? Hoe stel je je flexibel op in tijden van crisis en hoe neem je iedereen daarin mee? Vragen én antwoorden die voorbij komen tijdens het CommunicatieCongres 2020: Veerkracht. Een praktisch (hybride) event over de kansen, mogelijkheden en grenzen van het communicatievak.

EDITIE 2020 & COVID19
Vanwege de geldende maatregelen rondom COVID19 is deze editie van het CommunicatieCongres hybride! We verzorgen een plenair programma met relevante en interessante keynotes om live bij te wonen. De verdiepingssessies bieden we in de dagen rondom het congres aan via digitale classrooms.

SPREKERS 2020
Dit jaar staat het congres onder leiding van Frederieke Hegger. Onder haar deskundige leiding betreden sprekers van onder meer Auping, Eurovisie Songfestival en het ministerie van VWS op het podium. We sluiten het congres af met een indrukwekkend verhaal van Niek van den Adel.

Meer weten of direct een ticket kopen? Kijk op www.communicatiecongres.nl.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.